Karl Lagerfeld opent concept store in Antwerpen

Modekeizer Karl Lagerfeld heeft een concept store geopend in België, vanaf kun voor je zijn creaties dus ook in modestad Antwerpen terecht. Naast zijn hippe kledij en accessoires vind je op deze uiterst trendy plek veel hoogtechnologische gadgets.

Naast Parijs, Amsterdam, Berlijn, München en Shanghai krijgt ook de Antwerpse Schutterhofstraat er een hippe winkel van de controversiële designer Karl Lagerfeld bij. Je vindt er zijn confectiecollecties, maar ook accessoires in een hip interieur. Zijn favoriete ‘kleuren’ zwart en wit zetten er de toon. Daarnaast vind je er heel wat hoogtechnologische snufjes, Karl Lagerfeld is namelijk helemaal verzot op de virtuele wereld. Je kunt er zelfs een persoonlijk berichtje sturen naar een van de bekendste ontwerpers ter wereld, die dankzij zijn krasse uitspraken vaak in de kijker staat.

Maar het hipste gadget in deze winkel is een fotoautomaat in je pashokje, je kunt verschillende filters van Karl op je ‘selfie’ toepassen en vervolgens je hippe outfit delen op sociale media. De Antwerpse concept store van Lagerfeld is open van maandag tot zaterdag van 10.00 tot 18.30 u. De winkel kwam tot stand in samenwerking met Groep Alain Broekaert (GAB).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s